Må bra
Jacqueline Hollander
Coaching och psykoterapi
i Berlin,
EFT/Tapping …

Coaching och terapi ger ny energi

 

 

 stress/ rädsla – coaching/ terapi  – ökad självkänsla / må bra

 

 

 

Hej, jag heter Jacqueline  och jag är är Coach och „Heilpraktikerin für Psychotherapie“ i Berlin. Behöver Du personligt stöd och bor någon annan stans, kan vi också gärna arbeta via Zoom, Skype eller  telefon.

 Här är några saker jag kan hjälpa dig med,

  • stress
  • oro, rädsla, panik, ångest (eventuellt i kombination med lite nedstämndhet)
  • fobier: T.ex Social fobi, 
  • burnout/utmattningssyndrom profylax: Koncentrationssvårigheter kan vara ett första tecken…
  • traumatiska erfarenheter som medför stress i Ditt liv. En del saker kanske du vet vad det är som har hänt, vad det rör sig om, andra gånger kan det ligga mer under ytan.

———————————————————————————————————————-

  • att sätta gränser:


Hur arbetar jag?  Vilka metoder använder jag mig av?
Först lite information om mig själv: Jag är född och uppvuxen i Sverige. Sedan mer än 10 å har jag arbetat med terapi och coaching här i Berlin, men många gånger har jag som sagt hjälpt mina klienter och patienter via telefon, skype och Zoom...
När Du kommer till mig (eller vi rings vid, zoomar eller skypar) , berättar Du först om varför Du kommer/hör av dig till mig, vad är det som bekymrar dig? För många av min klienter handlar det om arbetet, privata relationer, eller konflikter.

Vi kommer bl.a att arbeta med värderingar, inre bilder, tankar, känslor/emotioner…

Här är några exempel på olika metoder, ur min „verktygslåda“, som jag alltid har till hands…Samtalsterapi, hypnos (vid önskemål), “ vårt inre barn i oss“, familekostelationer, metoder med fokus på Trauma t.ex EMDR eller Tapping/EFT – „Emotional freedom Techniqes“. Eventuellt arbetar vi även med utvalda enkla rollspel, som ofta leder till nya infallsvinklar.

Ibland kan det vara skönt att inte behöva säga något alls/eller väldigt lite… Vid vissa tillfällen kan det vara bra att kombinera olika metoder med varandra.Jag skräddar-syr sessionerna med  hänsyn till dig som besöker mig.

EFT/Tapping, „Emotional freedom Techniqes“, t.ex ,se bilden nedan, är effektivt, vid känslor så som stress, oro, rädsla, ångest och fobier.


Här hittar Du mer om:EFT påminner om akupunktur, men vi använder våra fingertoppar istället för nålaringa nålar

några av mina metoder på svenska

vad coaching innebär, se min sida Coaching – hur kan coaching vara till nytta för dig?

Heilpraktikerin für Psychotherapie, se min sida Terapi, Heilpraktikerin für Psychotherapie

 

Vill Du vill boka en tid?
Skriv ett mejl: (
jacqueline.hollander(snabel-a)t-online.de/ kontaktformulär det är på tyska) eller ring mig,  Tel 0049-(0)30-787 55 01.
Du är välkommen  personligen, eller via Zoom, skype eller vi rings vid  måndag – fredag 8 – 19 (eventuellt även helg). För det mesta kan Du snabbt få en tid ( för det mesta ca 60 minuter). 

Mina klienter/patienter brukar innan de går hem säga att de nu genom coaching-sessionen nu känner sig betydligt friare, lugnare, starkare eller något har klarnat och de har fått större „avstånd“ till sina problem.

Kan jag lita på att det vi pratat om stannar mellan oss?
Ja, jag har tystnadsplikt.

Detta ersätter ingen nödvändig läkarbehandling

Om du talar danska/dansk eller norska/norsk är du också välkommen att höra av dig till mig
Jacqueline Hollander