Coaching, vad kan Du få ut av det?

När allt flyter på som vanligt, då behöver vi sällan understöd utifrån…
Dock snabbare än kvickt händer det något och vi reagerar på ett sätt,
som vi lite senare ångrar. Tankarna börjar mala på, t. ex varför reagerade jag så där agressivt,
jag hade inte behövt reagera så häftigt, så avvisande, hur skall jag klara av.., om jag bara…. Det är lätt att börja anklaga sig själv efteråt. Rösten som vi har inom oss är heller inte alltid så full av förståelse och ofta är det svår att få tyst på den. Andra gånger kanske vi har på tok för många aktiviter på gång, eller vi vill plugga till et prov och skjuter upp det framför oss, något blockerar och vi kommer inte vidare…Känner Du igen detta?

I dessa fall kan coaching vara väldigt värdefullt…Ja, det är då jag får ett samtal.
Hej…det är väll  Du som är Jacqueline Hollander,  jo..har Du tid några minuter…?

Jacqueline Hollander